foto

Michael Dante DiMartino

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
2002 Griffinovi (TV seriál)
Nad dopisy diváků (S03E21)
V dobrém i ve zlém (S03E19)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Rytíř sobotní noci (S03E09)
2000 Griffinovi (TV seriál)
Se smrtí nejsou žerty (S02E06)
1999 Griffinovi (TV seriál)
I pes má svou hrdost (S01E07)
Veřejný nepřítel (S01E02)
Mission Hill (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Legenda Korry (TV seriál)
2008 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Sózinova kometa, část čtvrtá: Avatar Aang (S03E21)
Sózinova kometa, část třetí: Vstříc peklu (S03E20)
Sózinova kometa, část druhá: Staří mistři (S03E19)
další epizody (10)
2007 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Den černého slunce, část druhá: Zatmění (S03E11)
Den černého slunce, část první: Invaze (S03E10)
Noční můry a bdělé snění (S03E09)
další epizody (10)
2006 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Křižovatka osudu (S02E20)
Guru (S02E19)
Král živlu země (S02E18)
další epizody (19)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Obléhání Severu - 2. část (S01E20)
Obléhání Severu - 1. část (S01E19)
Mistr ovládání vody (S01E18)
další epizody (20)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Legenda Korry (TV seriál)

Dokumentární

2010 Avatar Spirits
Discovering 'The Last Airbender'

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace