foto

Martin Čech

  • nar. 25.6.1962 (56 let)
    Tábor, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Divnovlásky (TV film)
Na vlky železa (TV film)
2002 Zvon Lukáš (TV film)
2001 Requiem (TV film)
1999 Kuře melancholik
1998 Blumenstein Fernand - Bláznův příběh (studentský film)
1996 Poslední host
1994 To hezké růžové (studentský film)
1992 ...a odpusť jim jejich viny (studentský film)

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Dobří sousedé (S02E16)
Naslepo (S02E15)
Šmírák (S02E10)
další epizody (4)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Láska v moll (S01E05)
Oběti (TV seriál)
Karambol (E08)
2007 Horákovi (TV seriál)
Jaro útočí (S02E05)
Zachránění (S02E04)
Sexuální výchova (S02E03)
další epizody (9)
2006 Horákovi (TV seriál)
Maminka (S01E15)
Strýček z Ameriky (S01E14)
Válka Procházkových (S01E13)
další epizody (13)
2004 Redakce (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Requiem (E05)

Dokumentární

2017 Modrá krev (TV seriál)
Kinští (E08)
Colloredové (E07)
Nostitzové (E06)
další epizody (5)
Děti sametu (TV seriál)
Lenka Vagnerová (S02E05)
Jarmila Štuková (S02E03)
Daniel Špinar (S02E02)
další epizody (4)
2016 Klenoty naší krajiny (TV seriál)
Broumovsko (S02E09)
Orlické hory (S02E04)
Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Ženevském jezeře (S17E37)
Na cestě po Edinburghu (S17E27)
2015 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po východní Anglii (S17E12)
Na cestě po Bernských Alpách (S17E02)
2014 Cestohrátky (TV seriál)
Naše tradice (TV seriál)
Svatá Barbora a svatá Lucie (E23)
Vinobraní (E16)
Jízda králů (E10)
Na cestě (TV seriál)
Na cestě po údolí Káthmándú (S16E13)
Na cestě po Cornwallu (S15E30)
2013 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Severním Yorkshiru (S15E10)
2012 Národní klenoty (TV seriál)
Litomyšl - krvavý román (S01E09)
Kutná Hora - Monte Carlo středověku (S01E07)
Lednicko-valtický areál - zářící drahokam (S01E06)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Renée Nachtigallové (S07E24)
Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Plzeňské pahorkatině (S13E04)
Na cestě po londýnském East Endu (S12E35)
Na cestě po jižním Togu (S12E22)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
Kodjo (TV film)
Love Story
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Johna Muchy (S06E18)
Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Orlických horách (S11E02)
Na cestě po Kuvajtu (S10E34)
2010 Zapomenuté děti (TV film)
Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Budapešti (S10E13)
Na cestě po Transylvánii (S10E12)
Na cestě po Mazurských jezerech (S10E09)
další epizody (5)
2009 EASTSIDESTORY - Romeo & Julie 3. tisíciletí (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Marty Kubišové (S04E34)
13. komnata Miroslava Etzlera (S04E30)
13. komnata Arnošta Lustiga (S04E24)
další epizody (4)
Na cestě (TV seriál)
Na cestě po maďarské pusztě (S06E32)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Luby Skořepové (S04E04)
13. komnata Milana Heina (S03E34)
Na cestě (TV seriál)
Na cestě po jižním Jordánsku (S06E15)
Na cestě po Lednicku a Valticku (S05E07)
Na cestě po Jeseníkách (S05E01)
další epizody (8)
2007 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Tokaji a Egeru (S04E14)
Na cestě po Provence (S04E06)
Na cestě po Hané (S03E05)
další epizody (4)
2006 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Banátu (S02E15)
Na cestě po jižní Číně (S02E07)
Na cestě po Patagonii (S02E02)
další epizody (4)
S vůní mastixu a vanilky (TV film)
2003 Kristova léta, dámy... (TV film)
Příběhy slavných (TV seriál)
Chlap má umřít v botách (S04E03)
2002 Dvojí život (TV film)
2001 Národ a jeho hlavy (TV film)
2000 Země poledního šera (TV film)
1999 Cestománie (TV seriál)
Nemoc a zdraví
Putování za vínem (TV seriál)
Třicet návratů (TV seriál)
1998 Národ bez hlav (TV film)
Skutečný svět?
1997 Deset století architektury (TV seriál)
1996 Hledači zázračného kamene
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

2011 Kultura s Dvojkou (TV pořad)
Televizní akademie - Evropa a svět (TV pořad)
Televizní akademie - Historie (TV pořad)
Televizní akademie - Lidé a společnost (TV pořad)
Televizní akademie - Planeta Země (TV pořad)
Televizní akademie - Umění a život (TV pořad)
Zrcadlení (TV pořad)
2010 Na cestě za dětmi (TV pořad)
Za zrcadlem (TV pořad)
2007 Vedlejší efekty (TV pořad)
2005 Kosmopolis (TV pořad)
2003 Sport proti drogám (TV pořad)
2002 U nás v Evropě (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Zpověď (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)

Hudební videoklipy

2001 Chinaski - Klára (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Malý mnich (TV film)
2014 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po údolí Káthmándú (S16E13)
2012 Gastonova cesta (TV film)
2010 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Transylvánii (S10E12)
2007 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Šanghaji (S02E19)
2006 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po jižní Číně (S02E07)

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Příběhy slavných (TV seriál)
Sobí ráno (S04E10)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace