foto

Martin Čech

  • nar. 25.6.1962 (55 let)
    Tábor, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Divnovlásky (TV film)
Na vlky železa (TV film)
Oběti: Karambol (TV film)
2002 Zvon Lukáš (TV film)
2001 Requiem (TV film)
1999 Kuře melancholik
1998 Blumenstein Fernand - Bláznův příběh (studentský film)
1996 Poslední host
1994 To hezké růžové (studentský film)
1992 ...a odpusť jim jejich viny (studentský film)

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Šmírák (S02E10)
Mrtvým se nic nedaruje (S02E09)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2006 Horákovi (TV seriál)
Maminka (S01E15)
Strýček z Ameriky (S01E14)
Válka Procházkových (S01E13)
další epizody (13)
2004 Redakce (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Requiem (E05)

Dokumentární

2016 Modrá krev (TV seriál)
Na cestě po Edinburghu (TV film)
Na cestě po Ženevském jezeře (TV film)
2015 Na cestě po Bernských Alpách (TV film)
Na cestě po východní Anglii (TV film)
2014 Cestohrátky (TV seriál)
Na cestě po Cornwallu (TV film)
Na cestě po údolí Káthmándú (TV film)
2013 Na cestě po Severním Yorkshiru (TV film)
2012 Na cestě po jižním Togu (TV film)
Na cestě po londýnském East Endu (TV film)
Na cestě po Plzeňské pahorkatině (TV film)
Národní klenoty (TV seriál)
Litomyšl - krvavý román (S01E09)
Kutná Hora - Monte Carlo středověku (S01E07)
Lednicko-valtický areál - zářící drahokam (S01E06)
13. komnata Renée Nachtigallové (TV film)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
Kodjo (TV film)
Love Story
Na cestě po Kuvajtu (TV film)
Na cestě po Orlických horách (TV film)
13. komnata Johna Muchy (TV film)
2010 Na cestě po Aucklandu (TV film)
Na cestě po Bay of Plenty (TV film)
Na cestě po Budapešti (TV film)
Na cestě po Mazurských jezerech (TV film)
Na cestě po Transylvánii (TV film)
Zapomenuté děti (TV film)
2009 EASTSIDESTORY - Romeo & Julie 3. tisíciletí (TV film)
Na cestě po maďarské pusztě (TV film)
13. komnata Arnošta Lustiga (TV film)
13. komnata Marty Kubišové (TV film)
13. komnata Miroslava Etzlera (TV film)
2008 Na cestě po Antigue (TV film)
Na cestě po Barbudě (TV film)
Na cestě po Jeseníkách (TV film)
Na cestě po jižním Jordánsku (TV film)
Na cestě po Lednicku a Valticku (TV film)
Na cestě po srdci Nového Jižního Walesu (TV film)
Na cestě po Sydney (TV film)
13. komnata Luby Skořepové (TV film)
13. komnata Milana Heina (TV film)
13. komnata Tomio Okamury (TV film)
2007 Na cestě po Hané (TV film)
Na cestě po Krakově (TV film)
Na cestě po Provence (TV film)
Na cestě po Tokaji a Egeru (TV film)
2006 Na cestě po Banátu (TV film)
Na cestě po Buenos Aires (TV film)
Na cestě po jižní Číně (TV film)
Na cestě po Patagonii (TV film)
Na cestě po Šanghaji (TV film)
S vůní mastixu a vanilky (TV film)
2003 Kristova léta, dámy... (TV film)
Předčasná úmrtí: Chlap má umřít v botách (TV film)
2002 Dvojí život (TV film)
2001 Národ a jeho hlavy (TV film)
Předčasná úmrtí (TV seriál)
2000 Země poledního šera (TV film)
1999 Cestománie (TV seriál)
Nemoc a zdraví
Putování za vínem (TV seriál)
Třicet návratů (TV seriál)
1998 Národ bez hlav (TV film)
Skutečný svět?
1997 Deset století architektury (TV seriál)
1996 Hledači zázračného kamene

TV pořady

2011 Kultura s Dvojkou (TV pořad)
Televizní akademie - Evropa a svět (TV pořad)
Televizní akademie - Historie (TV pořad)
Televizní akademie - Lidé a společnost (TV pořad)
Televizní akademie - Planeta Země (TV pořad)
Televizní akademie - Umění a život (TV pořad)
Zrcadlení (TV pořad)
2010 Na cestě za dětmi (TV pořad)
Za zrcadlem (TV pořad)
2007 Vedlejší efekty (TV pořad)
2005 Kosmopolis (TV pořad)
2003 Sport proti drogám (TV pořad)
2002 U nás v Evropě (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Zpověď (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Malý mnich (TV film)
2014 Na cestě po údolí Káthmándú (TV film)
2012 Gastonova cesta (TV film)
2010 Na cestě po Transylvánii (TV film)
2006 Na cestě po jižní Číně (TV film)
Na cestě po Šanghaji (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Předčasná úmrtí: Sobí ráno (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace