foto

Ewa Błaszczyk

  • nar. 15.10.1955 (63 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Útěk
2017 PolandJa
2016 Planeta single
Za modrými dveřmi
2014 Sousedi
2010 Mistyfikacja
2006 Bezmiar sprawiedliwości
2001 Kameleon
1998 Spona
1996 Pokuszenie
1995 Nic směšného
1993 Obcy musi fruwac
1992 Ene... due... like... fake... (TV film)
1990 Mleczna droga (TV film)
Mów mi Rockefeller
1988 Dotknieci
Hanussen
Kornblumenblau
Schön war die Zeit
Sohn aus gutem Hause, Ein
1986 Sezon na bazanty
1985 Nadzór
Rośliny trujące (TV film)
1984 Bluszcz
1983 Jesli sie odnajdziemy
Stan wewnętrzny
1982 Alicja
1979 Godzina 'W'

TV seriály

2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Mayday (E07)
Zdrada (E06)
další epizody (7)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Lekarze (TV seriál)
Walczyć do końca (S03E04)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Boża podszewka (TV seriál)
Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)
1988 Crimen (TV seriál)
Dekalog (TV seriál)
Dekalog IX (E09)
1986 Zmiennicy (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)
1976 07, hlaste se! (TV seriál)
Polskie drogi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace