foto

Maggie Steed

  • nar. 1.12.1946 (72 let)
    Plymouth, Devon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fisherman's Friends
2016 Božská Florence
2014 Pudsey the Dog: The Movie
2013 Une Promesse
2009 Imaginárium Dr. Parnasse
2008 Coco Chanel (TV film)
2006 Barevný závoj
1999 Šimon Mág
1993 Olly's Prison (TV film)
1981 History Man, The (TV film)

TV seriály

2019 Otec Brown (TV seriál)
The Whistle in the Dark (S07E03)
2017 Chewing Gum (TV seriál)
Age Ain't Nothing But a Number (S02E06)
Orlando (S02E04)
I Just Need Some Company (S02E03)
další epizody (5)
2015 Chewing Gum (TV seriál)
Tolled Road (S01E06)
The Last Supper (S01E05)
The Unicorn (S01E04)
další epizody (5)
2013 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Škola vražd (S15E06)
2012 Stella (TV seriál)
2011 32 Brinkburn Street (TV seriál)
2010 Whites (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Moje rodina (TV seriál)
Psí máma (S09E06)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Stíny minulosti (S11E03)
2006 Jam & Jerusalem (TV seriál)
2005 Sensitive Skin (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Bílé pírko (S01E02)
2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Soudný den (S03E03)
1999 Ať jedí koláče (TV seriál)
Portrét (E03)
1993 Lipstick on Your Collar (TV seriál)
1992 Červený trpaslík (TV seriál)
Karanténa (S05E04)
1984 Mladí v partě (TV seriál)
Letní prázdniny (S02E06)
Čas (S02E05)
1982 Mladí v partě (TV seriál)
Demolice (S01E01)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Brideshead Deserted (E08)
1980 Fox (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace