foto

Aliza Gur

  • nar. 1.4.1944 (73 let)
    Ramat Gan, Izrael
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Portrait: A Man Whose Name Was John (TV film)
1968 Tarzan and the Jungle Boy
The Hand of Night
1967 Zabij draka
1966 Agent for H.A.R.M.
1964 Night Train to Paris
The Beauty Jungle
1963 Srdečné pozdravy z Ruska

TV seriály

1972 Search (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace