foto

David C. Bunners

  • nar. 11.2.1966 (53 let)
    Neubrandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lotta & der schöne Schein (TV film)
2018 Wilsberg - Prognose Mord (TV film)
2017 Das schaffen wir schon
Vollmond
2016 Adidas versus Puma (TV film)
Die Diplomatin - Entführung in Manila (TV film)
Die Diplomatin – Das Botschaftsattentat (TV film)
Wer aufgibt ist tot (TV film)
2015 Katie Fforde: Vánoční zázrak v New Yorku (TV film)
Nepovedenej kšeft
Tatort - Roomservice (TV film)
2014 Katie Fforde: Stále při tobě (TV film)
Lži vítězů
Neufeld, mitkommen! (TV film)
Ohne Dich (TV film)
True Love Ways
2013 Zu Risiken und Nebenwirkungen (studentský film)
2012 Die Apps
Léto ve Skotsku (TV film)
Věž (TV film)
Wilsberg - Im Namen der Rosi (TV film)
2011 Inga Lindström: Síla přátelství (TV film)
Útěk na Západ (TV film)
2010 Familie Fröhlich - Schlimmer geht immer (TV film)
Letní láska (TV film)
Princezna na hrášku (TV film)
Wie ein Stern am Himmel (TV film)
2009 Cesta za svobodou (TV film)
Der Stinkstiefel (TV film)
2008 Čtyři do páru (TV film)
2007 Die Masche mit der Liebe (TV film)
Utkaná láska (TV film)
Země hraček
2006 Bez důkazu: Pět kamarádů
2005 Die Nachrichten (TV film)
Moře lásky: Skok do štěstí (TV film)
Vremja sobirať kamni
2004 Stauffenberg (TV film)
2000 Schweigen ist Gold (TV film)
1999 Das Mädchen aus der Torte (TV film)
1998 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und der Tote an Loch Neun (TV film)
1997 Tatort - Eiskalt (TV film)
1992 Místo činu - Falešná láska (TV film)
1985 Ode dneška dospělý

TV seriály

2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Tod in der Schleuse (E06)
WaPo Bodensee (TV seriál)
Abgerutscht (S02E03)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
Kriminalista (TV seriál)
Věrnost až za hrob (S10E07)
2014 Kobra 11 (TV seriál)
Akta Stiller (S19E03)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Fleischeslust (S01E07)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Manželský trojúhelník (S03E03)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Stefanie - nový začátek (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die Deutschen (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace