foto

Nicolás Cabré

  • nar. 6.2.1980 (40 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Alma
2013 Solo para dos
2012 Přepadení
2003 Ciudad del sol
2001 Déjala correr
1998 Fuga de cerebros

TV seriály

2019 Tu Parte del Trato (TV seriál)
2011 Únicos, Los (TV seriál)
2008 Por amor a vos (TV seriál)
2006 Al Límite (TV seriál)
2005 Botines (TV seriál)
2002 Son amores (TV seriál)
2000 Ilusiones (compartidas) (TV seriál)
Tiempofinal (TV seriál)
1999 Vulnerables (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)
1997 Carola Casini (TV seriál)
1995 ¡Hola Papi! (TV seriál)
1992 Son de diez (TV seriál)
1989 Ola está de fiesta, La (TV seriál)