foto

Juan Gil Navarro

  • nar. 15.8.1973 (47 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Rodák z Buenos Aires, známy predovšetkým zo seriálov Vidas Robadas (2008), Secretos del amor (2010) alebo La dueña (2012), kde stvárnil postavu Federica Lacroixa. Často vystupuje ako záporná postava aj vďaka svojmu vzhľadu "drsného chlapca".

Začínal v divadle v Buenos Aires v roku 2000 a až o tri roky neskôr prišla jeho prvá filmová rola v snímke El día que me amen. Vo filmovej brandži sa zrejme najviac vryl do pamäte fanúšikov ako nebezpečný Nicolás Duarte zo seriálu Vidas Robadas, kde si zahral spolu so svojím priateľom Facundom Aranom.

Od roku 2006 je ženatý s Nataliou Netvack.

danielitos

Herecká filmografie

Filmy

2016 Campaña antiargentina
Lo que nunca nos dijimos
2015 Los del suelo
2012 2/11: Día de los Muertos
2011 La inocencia de la araña
2003 Día que me amen, El

TV seriály

2020 Brána 7 (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2012 Graduados (TV seriál)
2011 Maltratadas (TV seriál)
2010 Cain y Abel (TV seriál)
2008 Vidas robadas (TV seriál)
2007 Lalola (TV seriál)
2006 Al Límite (TV seriál)
2005 Hombres de honor (TV seriál)
2004 Floricienta (TV seriál)
Můj sexuální deník (TV seriál)
2003 Soy gitano (TV seriál)
2002 Pokoušení (TV seriál)
2001 Cuatro amigas (TV seriál)
Culpables (TV seriál)
Código negro (TV seriál)
Médicos (de hoy) 2, Los (TV seriál)
Sodero de mi vida, El (TV seriál)
2000 Calientes (TV seriál)
Primicias (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)
Verano del '98 (TV seriál)
1997 De corazón (TV seriál)
1996 Sueltos (TV seriál)
1995 Montaña rusa, otra vuelta (TV seriál)

Dokumentární

2002 ¿Quién es Alejandro Chomski?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky