foto

Alena Mudrová

  • nar. 21.9.1990 (27 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Alena Mudrová je mladá herečka z Prahy. Od dětství se věnovala sportovní gymnastice a navštěvovala dramatické kroužky. Ve čtrnácti letech natočila první televizní film Nevlastní bratr po boku Viktora Preisse a Taťjany Medvecké.

Po úspěšném složení talentových zkoušek vystudovala na Pražské konzervatoři hudebně-dramatický obor. Během studia ji diváci mohli vidět např. v seriálu Černá sanitka jako hlavní postavu v epizodě Sama v autě, ve filmu Zemský ráj to napohled nebo v seriálu Obchoďák v roli zamilované Bětky z kavárny. Dále ji můžete vidět ve filmu Karla Janáka 10 pravidel a filmu Vladimíra Michálka Pohádkář, které letos přijdou do kin.

Alena je z dvojčat - sestra Barbora je také herečka.

zdroj: Alena Mudrová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Trinity
2016 Pravý rytíř (TV film)
2015 Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
2014 Pohádkář
10 pravidel jak sbalit holku
2010 Vodník a Karolínka (TV film)
2009 Zemský ráj to napohled
2006 Oběti: Nevlastní bratr (TV film)

TV seriály

2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Svatební košile (S01E06)
Jak se sváděj ženatý (S01E05)
Manuál svatební noci (S01E04)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Jachtklub (S04E04)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Zločin a trest (E13)
Havaj (E12)
Uzavřená záležitost (E11)
další epizody (7)
2008 Černá sanitka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace