foto

Masataka Kubota

  • nar. 6.8.1988 (32 let)
    prefektura Kanagawa, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fancy
2019 Diner Dina
První láska
Tókjó Ghoul S
2018 Gintama 2: Okite hajaburu tame ni koso aru
Ken'en
Monsutāsutoraiku THE mūbī soranokanata
2017 High & Low: The Movie 2 - End of Sky
High & Low: The Movie 3 - Final Mission
The Last Cop: The Movie
Tókjó Ghoul
2016 64 (Rokujon)
Gačiban: Max 2
High & Low: The Movie
Híró mania: seikacu
Mars: Tada, Kimi o Aišiteru
Road to High & Low
Rokujon: Kóhen
2015 Eien no bokura (TV film)
Eipuriru Furuzu
Jokokuhan
Romance
ST - Červená a bílá akta
The Last Cop (TV film)
2014 Asaiči no jomesan (TV film)
Dakišimetai
Gačiban: Chronicle
Gačiban: Ultra Max
Jamikin Ušidžima-kun 2
Kamen Ticha (TV film)
Ushijima Kun Part 2
2013 Gačiban: Supremacy
Goddotan: Kisu gaman senshuken the Movie
Kanodžo wa uso o aišisugiteru
ST Keišičó kagaku tokusó han (TV film)
Tobe! Dakota
2012 Fugainai boku wa sora o mita
Gačiban: Super Max
Gačiban: Tribal
Gačiban: Worst Max
Hasami
Mememe no kurage
Suzuki sensei
2011 Bokutači wa sekai o kaeru koto ga dekinai. But, we wanna build a school in Cambodia.
Gačiban: Maximum
Gačiban: Ultimate
Gačiban: Ultimatum
Gačiban: Ultimatum 2
2010 13 samurajů
Gačiban: Max
Kjórecu! Mórecu! Kodai šódžo Dogu-čan macuri! Special Movie Edition
2009 Boku no hacukoi o kimi ni sasagu
2008 Dósókai

TV seriály

2020 Eru (TV seriál)
2019 Radiation House (TV seriál)
Tokubecušú: Tabidači (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2018 Himo Men (TV seriál)
Unnatural (TV seriál)
2017 4-go Keibi (TV seriál)
Bokutači ga jarimašita (TV seriál)
Hitoja no toge (TV seriál)
Reverse (TV seriál)
2016 Last Cop (TV seriál)
MARS~ Tada, Kimi wo Aishteiru~ (TV seriál)
Rinšó hanzai gakuša Himura Hideo no suiri (TV seriál)
2015 Algernon ni Hanataba o (TV seriál)
Death Note (TV seriál)
High & Low: The Story of S.W.O.R.D. (TV seriál)
2014 Hanako to Anne (TV seriál)
N no Tame ni (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
2013 Rimitto (TV seriál)
Saikó no rikon (TV seriál)
Summer Nude (TV seriál)
2012 Rígaru hai (TV seriál)
2011 Karyu no Utage (TV seriál)
Q.P. (TV seriál)
2010 Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
2009 Aišiteru (TV seriál)
Kodai shôjo Dogu-chan (TV seriál)
Naniwa no Hana (TV seriál)
Xmas no Kiseki (TV seriál)
2008 Kētai sōsakan 7 (TV seriál)
2007 Moppu gâru (TV seriál)
2006 Check it Out, Yo!! in Tokyo (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)