foto

John Clarke

  • nar. 14.4.1931 (88 let)
    South Bend, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Days of Our Lives' Christmas (TV film)
1997 Critics and Other Freaks
1966 Meet Me in St. Louis (TV film)
1965 Finger on the Trigger
Ďábelský bacil
1964 The Thin Red Line
1963 To je ale bláznivý svět
1961 Gun Street
Norimberský proces
Operation Bottleneck
You Have to Run Fast
1959 Destination Space (TV film)

TV seriály

1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 My Living Doll (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 The New Breed (TV seriál)
1960 Guestward Ho! (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
The Blue Angels (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Sixteen-Millimeter Shrine (S01E04)
1958 Lawman (TV seriál)
1957 Whirlybirds (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

1987 Biography (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2001 The 28th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace