foto

Kazunari Hošino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Sezaimaru Beniko no Džikenbó: Kuroneko no sankaku (TV film)
Summer Stalker Blues (TV film)
2014 Team Batista Final: Kerberos no shôzô
2013 Jiken Kyumeii - IMAT no Kiseki (TV film)
2004 Honto ni Atta Kowai Hanashi 2004 (TV film)

TV seriály

2019 Alibi kuzuši uketamawarimasu (TV seriál)
Top League (TV seriál)
2018 Fuhacudan (TV seriál)
2017 Aino kekkon sódandžó (TV seriál)
Kirawareru Júki (TV seriál)
2016 Fukigen na kadžicu (TV seriál)
Medical Team: Lady Da Vinci no Shindan (TV seriál)
Otósan to jobasete (TV seriál)
2015 Keidži 7nin (TV seriál)
Suképugóto (TV seriál)
2014 Suteki na Sentaxi (TV seriál)
2013 Otome-san (TV seriál)
Toshi Densetsu no Onna 2 (TV seriál)
2012 Vision: Koroshi ga mieru onna (TV seriál)
2011 Himicu čóhónin Erika (TV seriál)
Utsukushii Rinjin (TV seriál)
2010 Jeneraru rūju no gaisen: Chīmu bachisuta 2 (TV seriál)
Nacu no koi wa nidžiiro ni kagajaku (TV seriál)
Team Batista 2: General Rouge no Gaisen (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
2004 Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky