foto

Susan Seaforth Hayes

  • nar. 11.7.1943 (75 let)
    Oakland, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Million Happy Nows
2013 Miracle at Gate 213 (TV film)
2001 Days of Our Lives' Christmas (TV film)
2000 Days of Our Lives' 35th Anniversary (TV film)
1991 Auto snů
1990 Wrestling with God
1969 Angel in My Pocket
1968 If He Hollers, Let Him Go!
1965 Billie
1963 California
Gunfight at Comanche Creek
1959 The Five Pennies
1957 The Tijuana Story

TV seriály

2009 Venice the Series (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1995 Platypus Man (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Young Marrieds, The (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Passport to Danger (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

2013 Untitled Bill Hayes Documentary
2001 Intimate Portrait: Deidre Hall (TV film)
1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
The New Steve Allen Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace