foto

Louis Lombardi

  • nar. 1968
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Finding Steve McQueen
2017 Landline
2016 Back in the Day
2014 Jersey Boys
2013 2 Dead 2 Kill
How Sweet It Is
Hra na hraně
2012 Bitevní loď
Každým dnem
2010 Chasing 3000
2009 Tom Cool
2008 Dough Boys
Reflections
Spirit
2006 Pivní liga
2004 Spider-Man 2
2003 Chladnokrevně
Life on Parole (TV film)
Wonderland Masakr
2002 Divoká krev
Hitters
Žába k zulíbání
2001 3000 mil na útěku
Zvíře
2000 Akce Pelikán
1999 Boss, The
1997 Den otců
Looking for Lola
Nerovná partie
1995 Nesmrtelní
Obvyklí podezřelí
1994 Ed Wood
Policajt v Beverly Hills III
Takoví normální zabijáci
1993 High Kicks
Mezi přáteli
The Making of '...And God Spoke'

TV seriály

2013 Mob City (TV seriál)
Oxpecker (E05)
His Banana Majesty (E04)
Red Light (E03)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ztráta paměti (S01E07)
Chuck (TV seriál)
Chuck a falešná identita (S03E08)
2009 Vincentův svět (TV seriál)
Jedno auto, dvě auta, červené auto, modré auto (S06E03)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je někdo jiný (S08E04)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zakázané ovoce (S05E11)
Vincentův svět (TV seriál)
Návrat na Queens Boulevard (S05E12)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Ano nebo ne? (S04E06)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S05E13)
Day 5: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S05E12)
Day 5: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S05E11)
další epizody (13)
2005 The Boondocks (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S04E22)
další epizody (24)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissom versus sopka (S04E09)
2001 Philly (TV seriál)
Some of My Best Friends (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Sousedé pana Rugerria (S03E01)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Falcone (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Krach (S02E10)
další epizody (8)
1998 Damon (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
1994 Hardball (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2015 Lord of the Freaks

TV pořady

2004 The Tony Danza Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Dough Boys
1999 Boss, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace