foto

Louis Lombardi

  • nar. 1968
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Landline
2016 Back in the Day
2014 Jersey Boys
2013 How Sweet It Is
Hra na hraně
2 Dead 2 Kill
2012 Bitevní loď
Každým dnem
2010 Chasing 3000
2009 Tom Cool
2008 Dough Boys
Reflections
Spirit
2006 Pivní liga
2004 Spider-Man 2
2003 Chladnokrevně
Life on Parole (TV film)
Wonderland Masakr
2002 Divoká krev
Hitters
Žába k zulíbání
2001 Zvíře
3000 mil na útěku
2000 Akce Pelikán
1999 Boss, The
1998 Looking for Lola
1997 Den otců
Nerovná partie
1995 Nesmrtelní
Obvyklí podezřelí
1994 Ed Wood
Policajt v Beverly Hills III
Takoví normální zabijáci
1993 Mezi přáteli
The Making of '...And God Spoke'

TV seriály

2013 Mob City (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Chuck (TV seriál)
In Case of Emergency (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S05E13)
Day 5: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S05E12)
Day 5: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S05E11)
další epizody (13)
2005 The Boondocks (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S04E23)
Day 4: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S04E22)
další epizody (24)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
Some of My Best Friends (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Sousedé pana Rugerria (S03E01)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Falcone (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Krach (S02E10)
další epizody (8)
1998 Damon (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
1994 Hardball (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2015 Lord of the Freaks

TV pořady

2004 The Tony Danza Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Dough Boys
1999 Boss, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace