foto

Joseph Gallison

  • nar. 9.3.1935 (84 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Oddělené životy
1975 Impostor, The (TV film)
1963 PT 109
Vlastní žena se nekritizuje
1961 Cry for Happy
Portrait of a Mobster
1960 All the Young Men
Let No Man Write My Epitaph
The Wackiest Ship in the Army

TV seriály

2008 One Tree Hill (TV seriál)
I Forgot to Remember to Forget (S05E05)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
The Desperate Kingdom of Love (S02E01)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1972 Return to Peyton Place (TV seriál)
1969 Where the Heart Is (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Můj přítel delfín (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace