foto

Jed Allan

  • nar. 1.3.1935
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 9.3.2019 (84 let)
    Palm Desert, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Carman: The Champion
1997 Dědictví z Las Vegas
1995 Podezřelý vynález (TV film)
1994 Nulová tolerance
1991 Her Wicked Ways (TV film)
1983 Shaft of Love (TV film)
1979 Fast Friends (TV film)
1976 Brenda Starr (TV film)
1975 Conspiracy of Terror (TV film)
Man From Clover Grove, The
The Specialists (TV film)
1974 Photographer, The
Thursday's Game (TV film)
1973 Going Places (TV film)
Incident on a Dark Street (TV film)
1971 Columbo: Výkupné za mrtvého (TV film)
1968 Polární stanice Zebra

TV seriály

2010 The Bay (TV seriál)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nový člověk (S01E10)
1997 Port Charles (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Eischied (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Roller Girls, The (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1974 Sierra (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Love Thy Neighbor (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
And Now, Sitting in for Ted Baxter (S02E09)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1974 Celebrity Tennis (TV pořad)
1971 Celebrity Bowling (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky