foto

Tihomir Stanič

  • nar. 17.11.1960 (56 let)
    Šeškovci, Bosna a Hercegovina, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deník strojvůdce
Inkarnacija
2015 The Sky Above Us
2014 Mali Budo
Nalezenec
Sistem
Top je bio vreo
2013 Padělatel
2012 Tesna koža 5
2011 Nepřítel
2008 Bližnji (TV film)
Turneja
2007 Decak koji je bio suvise nevin
Odbačen
2005 Budjenje iz mrtvih
Flert
U ordinaciji (TV film)
2004 Cvetovi zla (TV film)
Pljacka Treceg rajha
Skela (TV film)
2003 Art (TV film)
2002 Zona Zamfirova
2000 Ludje od ludjeg (TV film)
1999 Mejdan Simeuna Djaka (TV film)
1998 Bekstvo (TV film)
Golubovica apoteka (TV film)
Lagum (TV film)
Lajanje na zvezde
Nedovrsena simfonija (TV film)
Nikoljdan 1901. godine (TV film)
1997 Raste trava (TV film)
1996 Očevi i oci (TV film)
1995 Simpatija i antipatija (TV film)
1994 Vecita slavina (TV film)
1993 Raj (TV film)
1991 Smrt gospodje Ministarke (TV film)
1990 Gala korisnica: Atelje 212 kroz vekove (TV film)
1989 Sveti Georgije ubiva azdahu (TV film)
1987 Prepolovljeni (TV film)
1986 Lovac protiv topa (TV film)
Spadijer-jedan zivot
1985 Nas ucitelj cetvrtog razreda (TV film)
1983 Jesen Djuke Drazetica (TV film)
Veliki transport
1981 Svinjski otac (TV film)

TV seriály

2012 Vojna akademija (TV seriál)
2011 Igra istine (TV seriál)
2008 Moj rodjak sa sela (TV seriál)
2004 Karadjordje i pozoriste (TV seriál)
Lift (TV seriál)
2003 Kazneni prostor 2 (TV seriál)
1995 Kraj dinastije Obrenovic (TV seriál)
1994 Otvorena vrata (TV seriál)
1991 Teatar u Srba (TV seriál)
1990 Jastuk groba mog (TV seriál)
1988 Roman o Londonu (TV seriál)
1987 Vuk Karadzic (TV seriál)
1983 Mrtvi se ne vracaju (TV seriál)

Dokumentární

2000 Cekajuci Ducica

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace