foto

Kramer Morgenthau

  • nar. 1966
    Cambridge, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 The Darkest Minds
The Deep Blue Good-By
2017 Rebel in the Rye
2015 Terminator Genisys
2014 Šéf
2013 Thor: Temný svět
2012 Únos
2011 Velká krize (TV film)
2008 Expres
2007 Chuť lásky
Okamžik zlomu
Superlhář
2005 Spoušť
2004 Godsend
Pět starých známých (TV film)
2003 Dreaming of Julia
2002 Impérium
2001 Muž z Elysejských polí
Zelený drak
2000 Polibek mého anděla
Wirey Spindell
1999 Big Brass Ring, The
Pigeonholed
Woman Chaser, The
1998 Bombay Boys
Vítejte v Hollywoodu
1997 Big Brass Ring, The
Destination Unknown
Dogtown
1995 Multiple Futures
Union

TV seriály

2017 The Orville (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Vegas (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Noční krajiny (S02E02)
Sever nezapomíná (S02E01)
2011 The Playboy Club (TV seriál)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Návrat k normálu (S01E12)
Smaragdové město (S01E10)
Drž mě v ráji (S01E08)
další epizody (5)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Tady venku v polích (E01)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2005 Slepá justice (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)

Dokumentární

2004 Miles Electric: A Different Kind of Blue
Seinfeld Story, The (TV film)
Three of Hearts: A Postmodern Family
2003 Mayor of the Sunset Strip
2002 Shirtless: Hollywood's Sexiest Men (TV film)
1998 Art of Influence, The (TV film)
Busby Berkeley: Going Through the Roof (TV film)
1997 Monte Hellman: American Auteur
1995 Small Wonders
Syntetické slasti
1990 Real Sex (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)

TV pořady

1998 Itzhak Perlman: Fiddling for the Future (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2005 Tam někde (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace