foto

Pálmi Gestsson

  • nar. 2.10.1957 (62 let)
    Bolungarvík, Island

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Þorsti
2016 A Reykjavík Porno
Fyrir framan annað fólk
2015 Albatros
Vrabčáci
2014 Afinn
2009 Léto na Islandu: Osudové shledání (TV film)
2007 Skaup (TV film)
2006 Áramótaskaup 2006 (TV film)
2004 Áramótaskaup 2004 (TV film)
2003 Njálssaga (TV film)
2000 Andělé všehomíra
Ikingut
Áramótaskaup 2000 (TV film)
1998 Áramótaskaup 1998 (TV film)
Þegar það gerist (TV film)
1995 Benjamín holubice
1994 Filmové dny
1990 Áramótaskaup 1990 (TV film)
1987 Áramótaskaup 1987 (TV film)
1986 Stella jede na prázdniny
1984 Gullsandur

TV seriály

2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2011 Heimsendir (TV seriál)
1986 Spaugstofan (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Áramótaskaup 2004 (TV film)

TV seriály

1986 Spaugstofan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky