foto

Phil Daniels

  • nar. 25.10.1958 (61 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Access All Areas
Loupež v Hatton Garden
2013 Poklad kapitána Černovouse (TV film)
2006 Zachraňte Jimmyho
2004 The Long Firm (TV film)
2001 Goodbye Charlie Bright
2000 Nasty Neighbours
Slepičí úlet
1999 Last Christmas (TV film)
Vlak zvířátek (TV film)
1998 Stand and Deliver (TV film)
Still Crazy - Pořád naplno
1997 Sex & Chocolate (TV film)
1995 The Big One (TV film)
1993 Špatné chování
1987 Billy Kid a kulečníkový upír
1985 Nevěsta
Number One (TV film)
1984 Právě teď (TV film)
1981 Sen noci svatojánské (TV film)
1980 Breaking Glass
1979 Quadrophenia
Spodina
Svítání Zuluů
1978 The Class of Miss MacMichael
1977 Scum (TV film)
1975 Obnažený státní úředník (TV film)
1972 Anoop and the Elephant

TV seriály

2019 Sliced (TV seriál)
The Mallorca Files (TV seriál)
2018 Endeavour (TV seriál)
Rekviem (S05E06)
2011 Hercule Poirot (TV seriál)
Hodiny (S12E04)
2010 Pointless Celebrities (TV seriál)
Rock & Chips (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Prokletý box (S13E06)
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2004 Outlaws (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Time Gentlemen Please (TV seriál)
1999 Gimme, Gimme, Gimme (TV seriál)
Sex, Chips & Rock n' Roll (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
Sunnyside Farm (TV seriál)
1995 The World of Lee Evans (TV seriál)
1994 The All New Alexei Sayle Show (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Pickwick Papers, The (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
1982 I Remember Nelson (TV seriál)
1977 Premiere (TV seriál)
Raven (TV seriál)
1976 The Flockton Flyer (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 You Must Be Joking! (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Dokumentární

2019 Quadrophenia: Our Generation

Video kompilace

2000 The Best of Blur (video kompilace)

Divadelní záznam

2018 National Theatre Live: King Lear (divadelní záznam)
2013 This House (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Was It Something I Said? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky