foto

Edward Kłosiński

  • nar. 2.1.1943
    Varšava, Mazovské vojvodství, Polsko
  • zem. 5.1.2008 (65 let)
    Milanówek, Mazovské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Love Comes Lately
Mein alter Freund Fritz (TV film)
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Persona non grata
Solidarita, solidarita
2004 Vinci
2003 Počasí na zítra
SuperTex
Superprodukcja
2002 Chopin: Touha po lásce
Dodatek
Gebirtig
2001 Old Love
2000 Abschied - Brechts letzter Sommer
Skryté poklady
Život jako smrtelná choroba přenášená pohlavní cestou
1999 Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti
Týden ze života muže
1998 Liebe mich bis in den Tod (TV film)
Schöne Feindin (TV film)
1997 Un air si pur...
1996 Damski interes z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
Der Schattenmann - Das Chamäleon (TV film)
Der Schattenmann - Janus
Der Schattenmann - Kopfjäger (TV film)
Der Schattenmann - Lautlose Geschäfte (TV film)
Der Schattenmann - Mitten unter uns (TV film)
Pestka
Slaba wiara z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
Urok wszeteczny z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
1995 Im Innern des Bernsteins (TV film)
1994 Tři barvy: Bílá
1991 Evropa
Kuchnia polska
Život za život - Maxmilián Kolbe
1990 Der Skipper
Srdečně vítáme
1988 I skrzypce przestaly grac
1987 Kouzelné hůlky
Sansibar oder Der letzte Grund (TV film)
1986 Kronika milostných nehod
Pattbergs Erbe (TV film)
1985 Die Grünstein-Variante
1984 Policajt a dívka
1983 Bella Donna
1982 Matka Králů
1981 Naivní otázky
Člověk ze železa
1980 Jahre vergehen, Die (TV film)
Šance
1979 Slečny z Vlčí
1978 Bez umrtvení
Pokoj s výhledem na moře
Předtanečník
Spirála
1977 Ochranné zbarvení
Umarla klasa (TV film)
Člověk z mramoru
1974 Historia pewnej milosci (TV film)
Sedziowie. Tragedya (TV film)
Sledztwo (TV film)
Země zaslíbená
1973 Iluminace
1972 Hipoteza (TV film)
Uciec jak najblizej
Černá ovce
1971 Meta (TV film)
Na dobranoc (TV film)

TV seriály

1998 Král ze St. Pauli (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
1989 Modrzejewska (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog II (E02)
1980 Z biegiem lat, z biegiem dni... (TV seriál)
1976 Polskie drogi (TV seriál)

Dokumentární

1979 'Pogoda domu niechaj bedzie z Toba...'
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace