foto

Zosia Mamet

  • nar. 2.2.1988 (30 let)
    Randolph, Vermont, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Záhada Silver Lake
2017 Kate Can't Swim
The Boy Downstairs
2016 Dominion
Mildred & The Dying Parlor
Wiener-Dog
2015 Goldbricks in Bloom
Krvácející srdce
Outliving Emily
2013 Last Keepers, The
2012 Rhymes with Banana
Sunset Stories
2010 Cherry
Děcka jsou v pohodě
Greenberg
2009 Off the Ledge
War Wolves (TV film)
2004 Pravidla boje
1997 Colin Fitz
1994 Poslední setkání (TV film)

TV seriály

2018 Fabled (TV seriál)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy and the Beest! (S04E05)
2017 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Not a Great Bet (S04E07)
Girls (TV seriál)
Goodbye Tour (S06E09)
What Will We Do This Time About Adam? (S06E08)
Gummies (S06E05)
další epizody (6)
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Drives a Car! (S02E06)
Girls (TV seriál)
Já tě miluju (S05E10)
Milostné příběhy (S05E09)
Cesta domů (S05E08)
další epizody (6)
2015 Star proti silám zla (TV seriál)
Girls (TV seriál)
Domácí porod (S04E10)
Potíže s tátou (S04E09)
Tad a Loreen a Avi a Shanaz (S04E08)
další epizody (9)
Americký táta (TV seriál)
My Affair Lady (S12E09)
Simpsonovi (TV seriál)
O čem muži sní (S27E01)
2014 Girls (TV seriál)
Opačným směrem (S03E12)
Já jsem Tě viděla (S03E11)
Hra (S03E10)
další epizody (11)
2013 High School USA! (TV seriál)
Girls (TV seriál)
Spolu (S02E10)
Na všech čtyřech (S02E09)
Je to zpátky (S02E08)
další epizody (8)
2012 Girls (TV seriál)
Řekla ano (S01E10)
Dej mi pokoj (S01E09)
Vítejte v Bushwicku, aneb crack-nehoda (S01E07)
další epizody (8)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Rande snů (S05E04)
2010 Famílie (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
Dept. of F'd Up Family Services (S02E07)
Torando! (S02E06)
Doin' Time (S02E05)
další epizody (7)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
Čínská zeď (S04E11)
Hezké holky (S04E09)
další epizody (4)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2012 Módní styl hvězd (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace