foto

Thad Luckinbill

  • nar. 24.4.1975 (45 let)
    Enid, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2018 12 hrdinů
2017 Hrdinové ohně
2014 Cena svobody
2012 Matchmaker Santa (TV film)
2011 Keeping Up with the Randalls (TV film)
2010 Stále na hraně
2007 Protect and Serve (TV film)
2006 Shadow Effect, The
Země zatracených
2005 Bobby Cannon (TV film)
2004 Konec snění
2003 Líbánky
2001 Boys to Men
2000 Crush
Task Force 2001

TV seriály

2015 Hráči (TV seriál)
Je to, jak to je (S01E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Mr. Scratch (S10E21)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Faleš (S02E15)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Okamžik pravdy (S08E21)
2011 Nikita (TV seriál)
Glass Houses (S01E20)
Girl's Best Friend (S01E19)
Covenant (S01E17)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osudová láska (S10E08)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami, máme problém (S08E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Krvavý měsíc (S11E03)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Stage Fright (S04E20)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zaplať (S05E25)
Minulost, přítomnost a vražda (S05E21)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prásk-prásk (S06E23)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
On (S07E06)
JAG (TV seriál)
Nedostatek kyslíku (S08E05)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Witchright Hall (S05E18)
1999 Providence (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2016 Sicario: Blunt, Brolin & Benicio - Portraying the Characters of Sicario
2005 101 Even Bigger Celebrity Oops (TV film)

Host

TV pořady

2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky