foto

Bobbie Eakes

  • nar. 25.7.1961 (57 let)
    Warner Robins, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Distortion
2013 Sunny and RayRay
2011 A Christmas Wedding Tail (TV film)
2003 Charlie's War
2001 Matyáš
1995 A Gift from Heaven

TV seriály

2008 Sordid Lives: The Series (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Vražedný instinkt (S06E14)
1995 Land's End (TV seriál)
1989 Plný dům (TV seriál)
Rozejít se je tak těžké (S03E03)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Smutek a láska (S01E02)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Miluj mě nebo mě opusť (S01E09)
Jump Street 21 (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2012 Soap Life

TV pořady

2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2003 The 30th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2001 The 28th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace