foto

Darlene Conley

  • nar. 18.7.1934
    Chicago Heights, Illinois, USA
  • zem. 14.1.2007 (72 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Drsní chlapi
1983 I Want to Live (TV film)
Rváč (TV film)
1981 Nashville Grab (TV film)
The Choice (TV film)
1979 Rudolph and Frosty's Christmas in July (TV film)
1978 Return Engagement (TV film)
The Stingiest Man in Town (TV film)
1973 Gentle Savage
President's Plane Is Missing, The (TV film)
1972 Billie zpívá blues
Play It As It Lays
1971 Minnie a Moskowitz
1970 Captain Milkshake
1968 Tváře
1967 Údolí panenek
1963 Ptáci

TV seriály

1996 Pittige tijden (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1985 Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace