foto

Anna Tabanina

  • nar. 9.6.1978 (41 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Otstavnik. Pozyvnoj "Broďaga" (TV film)
2011 Pět nevěst
2008 Bělaja noč, něžnaja noč

TV seriály

2017 Ekspropriator (TV seriál)
Most (TV seriál)
2016 Šef (TV seriál)
Strach vysoty (S04E20)
Proščaj, ment (S04E19)
Utěčka informacii (S04E18)
další epizody (20)
2015 Šef (TV seriál)
Rotacija kadrov (S03E32)
Sveděnije sčjotov (S03E31)
Sdělka (S03E30)
další epizody (32)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
2013 Šef (TV seriál)
Vragi (S02E32)
Druzja (S02E31)
Prigovor (S02E30)
další epizody (21)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)
Čisto po žizni (TV seriál)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ljubovnyj napitok (S02E11)
Novoje slovo v živopisi (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky