foto

Quinn K. Redeker

  • nar. 2.5.1936 (82 let)
    Woodstock, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Máme rádi velryby
2009 Confessional, The
Svazující tajemství (TV film)
2008 For Heaven's Sake
2007 A Grandpa for Christmas (TV film)
2006 Sweet Deadly Dreams
2005 Supernatural (TV film)
2003 An American Reunion
Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech (TV film)
2000 Warpath
1998 Finders Keepers
1980 Bizoni na tahu
Bláznivá cesta
Obyčejní lidé
1979 Ebony, Ivory and Jade (TV film)
Elektrický jezdec
1977 Horská dráha
Love Boat II, The (TV film)
The Hunted Lady (TV film)
1975 Konečně láska
1974 Houston, We've Got a Problem (TV film)
Půlnoční muž
1973 The Slams
1972 Kandidát
Limit, The
Pursuit (TV film)
1971 Kmen Andromeda
1970 Christine Jorgensen Story, The
Letiště
1967 Spider Baby, or The Maddest Story Ever Told
1962 Three Stooges Meet Hercules, The
1961 The Marriage-Go-Round

TV seriály

2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Chemik (S01E13)
2000 Michael Richards Show, The (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
1975 Law, The (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Hero, The (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Sea Hunt (TV seriál)

TV pořady

1989 Joan Rivers Show, The (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Revoloution
2003 The Gospel of Lou

Producentská filmografie

Filmy

2006 Revoloution
2003 The Gospel of Lou

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace