foto

Susan Flannery

  • nar. 31.7.1939 (80 let)
    Jersey City, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1983 Shaft of Love (TV film)
1982 Money on the Side (TV film)
1979 Anatomy of a Seduction (TV film)
Women in White (TV film)
1976 Tajný závod
1974 Skleněné peklo
1967 Skřítkomobil
1964 Guns of Diablo

TV seriály

2003 Hope & Faith (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
1973 Love Thy Neighbor (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

2003 CBS at 75 (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 The Fosters (TV seriál)
Doors and Windows (S04E14)
2009 Venice the Series (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky