foto

Jarkko Niemi

  • nar. 1984

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Poissa
2017 Nekonečná cesta
2016 Bodom
Love Records - Anna mulle Lovee
2015 Pieniä taitteita
Tábor pro dospělé
Täg Me in Tinder
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
Ella ja kaverit 2 - Paterock
Rölli ja kultainen avain
2012 Index lásky
Ja saapuu oikea yö
2011 Nechte moje lidi jít!
Risto
2010 Pikkuveli (TV film)
Täällä Pohjantähden alla II
2009 Chiefs (studentský film)
Maata meren alla
Toinen jalka haudasta
Zakázané ovoce
2006 Kamome šokudó
Onni von Sopanen
2005 Game Over
2004 Lasileuka (studentský film)
2003 Hymypoika
Rukoilijasirkka (studentský film)

TV seriály

2019 Maanantai (TV seriál)
Modernit miehet (TV seriál)
Häät (E12)
Lähes kuollut mummo (E11)
Saunavuoro (E10)
další epizody (12)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Isän puolustuspuhe (S02E10)
Severi löytää itsensä (S02E09)
Sokea piste (S02E08)
další epizody (10)
Syke (TV seriál)
Potilas, vaimo ja rakastaja 4/4 (S05E40)
Potilas, vaimo ja rakastaja 3/4 (S05E39)
Potilas, vaimo ja rakastaja 2/4 (S05E38)
další epizody (24)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Saku (S01E02)
Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (8)
Ratamo (TV seriál)
Lähtökäsky (E10)
Riidankylväjä (E09)
Idiootti (E08)
další epizody (8)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Palkinto (S01E10)
Arkkivihollinen (S01E09)
Idiootit (S01E08)
další epizody (10)
Onnela (TV seriál)
Kosinta (S02E01)
Syke (TV seriál)
Ennustus 4/4 (S05E16)
Ennustus 3/4 (S05E15)
Ennustus 2/4 (S05E14)
další epizody (16)
2017 Siskonpeti (TV seriál)
Musta joulu (S03E11)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
další epizody (11)
Syke (TV seriál)
Jälkeläisiä (S04E10)
Aika on herätä, nousta ja lähteä (S04E09)
Lävistetty (S04E08)
další epizody (10)
2016 Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
Syke (TV seriál)
Jumalan kärpäslätkä (S03E10)
Paratiisi (S03E09)
Laitataklaus (S03E08)
další epizody (10)
Roba (TV seriál)
Neiti Etsivä (S03E04)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
Lumetta (S02E09)
Pieni potilas (S02E08)
další epizody (9)
2014 Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)
Syke (TV seriál)
Pieni kylmä sydän (S01E09)
Julkinen eläin (S01E08)
Maa on syanoottinen laulu (S01E06)
další epizody (8)
Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2013 Nymfit (TV seriál)
Kuunpimennys (E12)
Hohdeaika (E11)
Velanidia (E10)
další epizody (12)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Kaikkea ei aikakaan paranna (E07)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sanoiko kukaan tahdon? (S03E12)
Ensi-iltajännitystä ja kieroja suunnitelmia (S03E10)
Paljastuksia (S03E08)
2011 Risto (TV seriál)
Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Hyvä veli, paha veli - osa 2 (E04)
Hyvä veli, paha veli - osa 1 (E03)
Mies rajan takaa - osa 2 (E02)
Virta (TV seriál)
Velka 2/2 (E10)
Velka 1/2 (E09)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Juhla, Juhannus ja ihana Camilla (S03E06)
Sekaannuksia suhteissa, kirjeissä ja työpaikoissa (S03E04)
Salaperäinen nainen, sopimuksia salassa ja rakkauskirje (S03E03)
další epizody (5)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Mökki (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2008 Sitoutumisen alkeet (TV seriál)
Perhe vai perse (E03)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Luistelua (E11)
2003 Kumman kaa (TV seriál)

Dokumentární

2003 Näin tehtiin Hymypoika (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Pieniä taitteita

TV seriály

2017 Siskonpeti (TV seriál)
Musta joulu (S03E11)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
další epizody (11)

Host

TV pořady

2019 Kultainen Venla 2018 (TV pořad)
UNICEF Maailman tärkein ilta (TV pořad)
2015 1001 Rikua (TV pořad)
Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2014 Tuubi (TV pořad)
Vino Show (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky