foto

Jemina Sillanpää

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Olavi Virta
2015 Lunastus
So Long Henry
2014 Pojat (studentský film)
2013 Nuoret nerot (TV film)
Vihaan rakastaa sua (studentský film)
2012 Ja saapuu oikea yö
Nöyryydestä
2007 Sanaton sopimus (TV film)
2006 Kalteva torni
Linnut (TV film)

TV seriály

2018 Karppi (TV seriál)
Yksin (S01E10)
Hyväntekijä (S01E09)
Terapiaa (S01E08)
další epizody (6)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Syke (TV seriál)
Lumetta (S02E09)
2014 Ihan sama (TV seriál)
Tuhlaajapojan paluu (E06)
Olet ajatustesi näköinen (E05)
Meidän joukkue (E04)
další epizody (6)
Mustat lesket (TV seriál)
Rikas, rakas, köyhä, varas (S01E02)
2013 Nymfit (TV seriál)
Hohdeaika (E11)
Oireita (E07)
Parannuskeino (E06)
další epizody (4)
2012 Roba (TV seriál)
Ei mitään salattavaa (S01E01)
2011 Moska (TV seriál)
Älä taivaan tähden huuda v****a A-studiossa (E05)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Nuoruuden ikuinen lähde (E03)
Pinja Ripusuo (E02)
Jari Wahlsten (E01)
Kymenlaakson laulu (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky