foto

Kari Juusonen

  • nar. 16.4.1967 (52 let)
    Jyväskylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Niko 2
Ostrov
Ö
2008 Sobík Niko
2004 Syntymäpäivä
2001 Pizza Passionata
1997 Lisko (studentský film)
1995 Syntymäpäivä

TV seriály

2014 Angry Birds Stella (TV seriál)
2013 Angry Birds Toons (TV seriál)

Scénografická filmografie

Scenáristická filmografie

Zvukařská filmografie

Filmy

1995 Syntymäpäivä

Dokumentární

1992 Mulla ei ole mitään (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Ö

Producentská filmografie

Filmy

2012 Ö

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace