foto

Tadeusz Bradecki

  • nar. 2.1.1955 (65 let)
    Zabrze, Slezské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zieja
2019 Eastern
2018 Éter
2015 Spravedlivý
Zrnko pravdy
2013 Nekonečně
2009 Generál Nil
Rewizyta
2008 Drzazgi
2005 Karol (TV film)
Papež Jan Pavel II. (TV film)
Persona non grata
2004 Šrámy
2002 Dodatek
2000 Život jako smrtelná choroba přenášená pohlavní cestou
1997 Brat naszego Boga
Linia opozniajaca z cyklu opowieści weekendowe (TV film)
1993 Schindlerův seznam
1991 Eminent Domain
Panny i wdowy
Život za život - Maxmilián Kolbe
1989 Inventář
1988 Wherever You Are...
1985 Bez konce
1984 Rok klidného slunce
1982 Dolina Issy
Pokušení (TV film)
1981 From a Far Country
Velký běh
1980 Konstanta
1979 Amatér
Hotel Klasy Lux
1978 Spirála

TV seriály

2020 Komisarz Alex (TV seriál)
Zakonnik (S14E06)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (5)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Terapia szokowa (S02E06)
Koncert (S02E04)
Kontrabanda (S02E03)
další epizody (4)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Koniec tej miłości (S05E12)
Major Zwonariew (S05E09)
Kanał (S05E08)
další epizody (6)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2006 Mrok (TV seriál)
Nie wszystko można kupić (E03)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky