foto

Charla Doherty

  • nar. 6.8.1946
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 29.5.1988 (41 let)
    Calabasas, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 In the Year 2889 (TV film)
1965 Village of the Giants
1963 Take Her, She's Mine

TV seriály

1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Gidget (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1964 Mickey (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky