foto

Patricia Huston

  • nar. 10.8.1929
    New York City, New York, USA
  • zem. 25.9.1995 (66 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Nebeští vězni
1991 Marilyn and Me (TV film)
1987 Deadly Care (TV film)
1962 Experiment in Terror
House of Women
1959 Paratroop Command
1958 The Bonnie Parker Story

TV seriály

1992 Columbo (TV seriál)
Není čas na umírání (S10E05)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
Checkmate (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Golden Fraud (S03E07)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace