foto

Jean-Paul Bathany

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Chic !
2013 Hôtel Normandy
2011 Markýz
2010 Dva pitomci z Paříže - původní scénář
2009 Král Guillaume
Safari
2006 Essaye-moi

TV seriály

2017 La Bouse (TV seriál)
2003 Laverie de famille (TV seriál)
2002 Famille Guérin, La (TV seriál)
Faut-il? (TV seriál)
1998 H (TV seriál)
1988 Guignols de l'info, Les (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2002 Le 17 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace