foto

Ted Marcoux

  • nar. 15.3.1962 (57 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Temný stín nad L.A.
1997 Camp Stories
1996 Thrill (TV film)
Věznice Andersonville (TV film)
1994 Eyes of Terror (TV film)
1993 Vražedné vztahy (TV film)
Vražedný computer
Vzkaz z Vietnamu (TV film)
1992 The Nightman (TV film)
1991 The Plant

TV seriály

2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
Day 3: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S03E03)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Živote je příliš krátký (S01E09)
Pohotovost (TV seriál)
Běsnění (S07E22)
Srdce na pravém místě (S07E21)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Instinkty (S02E03)
Západní křídlo (TV seriál)
Let Bartlet Be Bartlet (S01E19)
Advokáti (TV seriál)
Hammerhead Sharks (S04E13)
New Evidence (S04E12)
Ally McBealová (TV seriál)
Život na mrazu (S03E09)
1999 Milénium (TV seriál)
Nostalgia (S03E20)
1997 Cracker (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Prisoner of Love (S01E10)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2016 Krevní msta (TV seriál) - vyp.
2012 V cele smrti: Posledních 24 hodin (TV film) - vyp.
2010 Thomas Jefferson (TV film)
2007 Chicago 10
1974 Nova (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Le monde en face (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky