foto

Don Diamont

  • nar. 31.12.1962 (56 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Kurs sebeovládání
1998 Baywatch: White Thunder at Glacier Bay
Marco Polo
Vzpoura v Bílém domě (TV film)
1997 Country Justice (TV film)
1995 OP Center (TV film)
1994 Mizera
1992 Kouzelná bublina

TV seriály

1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Doba přílivu (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

TV pořady

2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2011 The 38th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace