foto

Conrad Janis

  • nar. 11.2.1928 (90 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bad Blood... the Hunger
2009 Maneater
2006 Bad Blood
2002 Další krásná tvář (TV film)
1998 Návrat Addamsovy rodiny
1997 The Rockford Files: Shoot-Out at the Golden Pagoda (TV film)
1996 Cable Guy
1994 Ženský instinkt
1993 Bohové se zase zbláznili
1992 Pan Sobota večer
1989 Sonny Boy
1986 Vůbec nic společného
1985 Brewsterovy milióny
1984 The Red-Light Sting (TV film)
1980 Oh, God! Book II
The Gossip Columnist (TV film)
1978 The Buddy Holly Story
1977 Roseland
The Magnificent Magical Magnet of Santa Mesa (TV film)
1976 Hraběnka a lišák z Dirtwateru
1975 Happy Hooker, The
1974 Letiště 1975
Virginia Hill Story, The (TV film)
1973 Miracle on 34th Street (TV film)
1958 Let's Rock
1948 Beyond Glory
1947 That Hagen Girl
The Brasher Doubloon
1946 Margie
1945 Snafu

TV seriály

1999 Rodinné právo (TV seriál)
1996 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1986 You Again? (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1982 Mork & Mindy/Laverne & Shirley/Fonz Hour (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
1979 California Fever (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)
Quark (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Maude (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
1953 Bonino (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 CBS Television Workshop (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
The Gulf Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace