foto

John Grisham

  • nar. 8.2.1955 (64 let)
    Jonesboro, Arkansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 The Associate - kniha
2004 Vánoce naruby - kniha
2003 Porota - kniha
Rodinné tajemství (TV film) - kniha
1998 Perníkový dědek - povídka
1997 Vyvolávač deště - kniha
1996 Cela smrti - kniha
Čas zabíjet - kniha
1994 Nebezpečný klient - kniha
1993 Firma - kniha
Případ Pelikán - kniha

TV seriály

2012 Firma (TV seriál) - kniha

Dokumentární

2018 The Innocent Man (TV seriál) - kniha
Snow Storm (E06) - kniha
Smoking Guns (E05) - kniha
Corpus Delicti (E04) - kniha
další epizody (6)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Mickey
2003 Rodinné tajemství (TV film)

Dokumentární

2018 The Innocent Man (TV seriál)
2011 Horký kafe
1998 Waking in Mississippi

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Mickey
2003 Rodinné tajemství (TV film)

Host

TV pořady

2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2004 The Culture Show (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce