foto

Adam Trese

  • nar. 4.1.1969 (49 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Den patriotů
Madoff (TV film)
2014 Rob the Mob
2013 The Inevitable Defeat of Mister and Pete
2011 Silent House
2010 Madso's War (TV film)
2008 Kytara
2007 Zodiac
2004 2BPerfectlyHonest
2003 Crooked Lines
2002 40 dnů a 40 nocí
2000 Camera Obscura
Polibek mého anděla
1998 Polská svatba
1996 Illtown
1995 Palookaville
Skryté zlo
1993 Svatý z Fort Washingtonu
1992 Dobrý boj (TV film)
Zákony přitažlivosti

TV seriály

2017 Černá listina (TV seriál)
Natalie Luca (S04E12)
2012 Vzpomínky (TV seriál)
You Are Here (S01E20)
Allegiances (S01E19)
2010 Gravity (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Klaus a Greta (S04E09)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ruka ruku myje (S09E03)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Žij svobodně nebo zemři (S06E06)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Náš člověk (S01E13)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Swept Away - A Very Special Episode (S11E15)
1998 Push (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
Philly Heat (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Manhood (S03E21)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace