foto

Rory Keenan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Plan B
2016 Grimsby
Miliardové výkupné
The Young Messiah
2014 Second Coming
2012 Earthbound
Keys to the City
Ptačí zpěv (TV film)
2011 Pomáhat a chránit
2010 Crush, The
Daylight Saving Time
2009 One Hundred Mornings
Zonad
2006 Pride and Joy
2005 Showbands (TV film)
2004 Zakletá Ella
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
Intermission
2002 Království ohně

TV seriály

2020 Unprecedented: Real Time Theatre from a State of Isolation (TV seriál)
2018 Striking Out (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Versailles (TV seriál)
Pravda vyjde najevo (S03E03)
Otázka důvěry (S03E02)
2017 Striking Out (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Last Chance (S01E05)
2014 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 1 (S02E01)
2013 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Fatherly Love (S07E04)
2011 Pravěk útočí (TV seriál)
Die Braut, die sich was traut (S04E06)
2003 The Clinic (TV seriál)
2001 On Home Ground (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
Episode 3 (E03)

Divadelní záznam

2017 Saint Joan (divadelní záznam)
2011 The Kitchen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky