foto

Rory Keenan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saint Joan
2016 Grimsby
Miliardové výkupné
The Young Messiah
2014 Second Coming
2012 Earthbound
Keys to the City
Ptačí zpěv (TV film)
2011 Pomáhat a chránit
The Kitchen (divadelní záznam)
2010 Crush, The
Daylight Saving Time
2009 One Hundred Mornings
Zonad
2006 Pride and Joy
2005 Showbands (TV film)
2004 Zakletá Ella
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
Intermission
2002 Království ohně

TV seriály

2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
2014 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Episode #2.5 (S02E05)
Episode #2.4 (S02E04)
Episode #2.1 (S02E01)
2007 Pravěk útočí (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2001 On Home Ground (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace