foto

Sarah Greene

  • nar. 1986
    Cork, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Black 47
2015 Dokonalý šéf
2014 Noble
Odložený let
2011 Pomáhat a chránit
2010 Moji bratři
2009 Love & Savagery
2008 Eden

TV seriály

2017 Výkupné (TV seriál)
Bulletproof (E13)
Refuge (E12)
The Castle (E11)
další epizody (13)
2016 Rebellion (TV seriál)
Penny Dreadful (TV seriál)
Nejlítější šelma (S03E06)
Tento svět jest naším peklem (S03E05)
Zlo a dobro v jedno jsou (S03E03)
další epizody (5)
2015 Penny Dreadful (TV seriál)
A byli nepřáteli (S02E10)
A samo peklo mým jediným soupeřem (S02E09)
Memento Mori (S02E08)
další epizody (8)
2014 Vikingové (TV seriál)
Volba (S02E09)
Ivan Bezkostný (S02E08)
Krvavý orel (S02E07)
2008 Raw (TV seriál)

TV pořady

2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace