foto

Katarina Cas

  • nar. 23.9.1976 (41 let)
    Slovenj Gradec, Slovinsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Terminal
2016 Procep
2015 Bićemo prvaci sveta
Druhá míza
2013 Vlk z Wall Street
2011 Pomáhat a chránit
2008 Reality
2000 V petek zvecer

TV seriály

2015 Smrt v ráji (TV seriál)
Damned If You Do... (S04E03)
2013 Zivljenja Tomaza Kajzerja (TV seriál)
2011 Pod sretnom zvijezdom (TV seriál)
2010 Prepisani (TV seriál)
2009 Dan Ljubezni (TV seriál)
2007 Zauvijek susjedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace