foto

Edwin Hodge

  • nar. 26.1.1985 (32 let)
    Onslow County, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Aldis Hodge Alexander Basil se narodil 20. září v Onslow County, North Carolina. Oba jeho rodiče, (Aldis Hodge a Basil Yolette Evangeline Richardson), sloužili u americké námořní pěchoty. Jeho matka je z Floridy, a otec z Dominikánské republiky. Kromě herectví navrhuje hodinky, píše a maluje. Hodge navštěvuje školu Art Center College of Design v Pasadeně v Kalifornii, ale dělá si od školy přestávky kvůli herecké kariéře.

V roce 2007 byl oceněn za roli Aleca Hardisona. V té době mu bylo jednadvacet let. V roce 2010 byl nominován na cenu Saturn za nejlepší vedlejší roli v televizi. V červnu 2012 Hodge vyjádřili zájem hrát hlavní roli ve filmu Black Panther.

Michal "bobo.sloufik" Šlouf

Herecká filmografie

Filmy

2016 Očista: Volební rok
One Heart
The Good Neighbor
2014 Očista: Anarchie
Pod zemí
2013 Očista
2012 Christmas in Compton
Rudý úsvit: Nová krev
2011 Noc je ještě mladá
2009 Hra na vraha
2008 Beautiful Loser
2006 Všichni milují Mandy Lane
2005 Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story (TV film)
2004 Debating Robert Lee
Pevnost Alamo
2003 Blázinec na koleji
Katova kletba
Záře lesa
2002 Coastlines
2000 Agent v sukni
1999 Breaks, The
1997 Shadow Zone: My Teacher Ate My Homework
1996 Dlouhý polibek na dobrou noc
1995 Smrtonosná past 3

TV seriály

2017 Ospalá díra (TV seriál)
The Way of the Gun (S04E11)
Homecoming (S04E06)
Heads of State (S04E03)
Seal Team 6 (TV seriál)
End Game (E08)
Blood Brothers (E07)
Confession (E06)
další epizody (8)
2016 Tajnosti a lži (TV seriál)
The Parent (S02E06)
The Detective (S02E04)
The Fall (S02E01)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
Category 5 (S03E22)
Forgive You Anything (S03E17)
Three Bells (S03E13)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Chopper (S03E08)
Nobody Touches Anything (S03E07)
další epizody (11)
2013 Město žen (TV seriál)
Doktor v okně (S04E09)
My dva se ještě setkáme (S04E08)
Osudová setkání (S04E07)
2012 Město žen (TV seriál)
Můj život, tvůj svět, část druhá (S03E15)
Můj život, tvůj svět, část první (S03E14)
Hurikán Mary (S03E11)
další epizody (4)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
1961 (S03E23)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Invaze (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Věřte nevěřte (TV seriál)
Stěna / Tabule / Únik / Recept / Letní tábor (S02E03)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace