foto

Colby Chester

  • nar. 17.11.1941 (77 let)
    Greenwich, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Simon & Simon: In Trouble Again (TV film)
1993 Kouzlo svatební noci (TV film)
1992 Perfect Family (TV film)
1986 Salvador
1982 Služebnou v Americe (TV film)
1981 The Munsters' Revenge (TV film)
1980 Poslední manželství v Americe
1979 Stone (TV film)
1978 Modré límečky
1975 Hindenburg
1974 Holubice
Rangers, The (TV film)
Rex Harrison Presents Stories of Love (TV film)
1973 Charley Varrick
Class of '63 (TV film)
Executive Action
Murdock's Gang (TV film)
My Darling Daughters' Anniversary (TV film)
You'll Never See Me Again (TV film)
1972 All My Darling Daughters (TV film)
1971 Death Takes a Holiday (TV film)

TV seriály

1992 Ženatý se závazky (TV seriál)
Pumpa s plnou obsluhou (S06E23)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Kongres volá (S01E11)
1984 The Master (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1982 Madame's Place (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1980 From Here to Eternity (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Harvey Korman Show, The (TV seriál)
Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
The Next Step Beyond (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1975 Medical Story (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
Sierra (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Population: Zero (S01E01)
1973 Kojak (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Sladká, leč smrtící (S03E01)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
The D.A. (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace