foto

Jessica Blank

  • nar. 1975
    New Haven, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 After Everything
Slender Man
Wetware
2017 Police State
2016 C Street
Cassanova Was a Woman
2015 #Horror
Creative Control
2012 You're Nobody 'til Somebody Kills You
2007 On the Road with Judas
2006 Jmenovec
2005 The Exonerated (TV film)
2003 Undermind

TV seriály

2020 For Life (TV seriál)
Witness (E05)
Marie (E04)
2016 Zelený servis (TV seriál)
2015 Stoupenci zla (TV seriál)
Vlastní krev (S03E08)
Jak prosté (TV seriál)
Rodinné pouto (S03E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Rukojmí (S05E16)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Případ ztraceného scénáře (S01E03)
2007 The Bronx Is Burning (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hrdost (S05E13)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Inches (S01E08)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Almost Home
2005 The Exonerated (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Almost Home

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Almost Home - kniha

Producentská filmografie

Filmy

2018 Almost Home

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky