foto

Jeremy Paxman

  • nar. 11.5.1950 (69 let)
    Leeds, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
2002 40 Years of University Challenge (TV film)

TV seriály

2012 The Last Leg (TV seriál)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
2001 Adrian Mole: The Cappuccino Years (TV seriál)
2000 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Summer (S03E04)

Dokumentární

2019 Paxman on the Queen's Children (TV seriál)
2017 Řeky s Jeremym Paxmanem (TV seriál)
2016 Oasis in Their Own Words (TV film) - a.z.
Paxman in Brussels: Who Really Rules Us? (TV film)
The Mystery of Van Gogh's Ear (TV film)
2012 Impérium (TV seriál)
2008 Blackadder's Most Cunning Moments (TV film)
2007 Wilfred Owen: A Remembrance Tale (TV film)
2004 Happy Birthday BBC Two (TV film)
Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
2002 Time Shift (TV seriál)
1979 The Kids Are Alright
1977 Everyman (TV seriál)
1953 Panorama (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Backchat (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Newsnight (TV pořad)
1962 University Challenge (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace