foto

Wilfried Dotzel

  • nar. 10.7.1947
    Schweinfurt, Německo
  • zem. 26.11.1993 (46 let)
    Hamburk, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Die Piefke-Saga - Das Geschäft (TV film)
Die Piefke-Saga - Der Skandal (TV film)
Die Piefke-Saga - Die Animation (TV film)
1985 Anruf genügt (TV film)
Mit Axel auf Achse (TV film)
S pověstí lháře (TV film)
1982 Ab in den Süden (TV film)
1981 Gute Reise (TV film)

TV seriály

1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Die Lehmanns (TV seriál)
1982 Gastspieldirektion Gold (TV seriál)
1979 Kümo Henriette (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1974 Lokalseite unten links (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky