foto

Kristina Krepela

  • nar. 4.9.1979 (41 let)
    Chorvatsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Happy End
2013 Mahmut ile Meryem
Üç Yol: Mostar'dan Hasakeyf'e
2010 Neke druge priče
2007 Lovci stínů
2004 D'Artagnanova dcera (TV film)

TV seriály

2018 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Der Henker (S03E02)
2015 Ztracená archa (TV seriál)
Meet The Rosenbergs (E03)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Duch Harrenhalu (S02E05)
2008 Stipe u gostima (TV seriál)
2007 Ne daj se, Nina! (TV seriál)
2006 Bibin svijet (TV seriál)
2005 Ljubav u zaleđu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Zagorka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky