foto

Kristina Krepela

  • nar. 4.9.1979 (38 let)
    Chorvatsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mahmut ile Meryem
3 Yol
2010 Neke druge price
2007 Lovci stínů
2004 D'Artagnanova dcera (TV film)

TV seriály

2012 Pohřešovaný (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Duch Harrenhalu (S02E05)
2008 Stipe u gostima (TV seriál)
2007 Ne daj se, Nina! (TV seriál)
2006 Bibin svijet (TV seriál)
2005 Ljubav u zaledju (TV seriál)

Dokumentární

2007 Zagorka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace