foto

Kristina Krepela

  • nar. 4.9.1979 (37 let)
    Chorvatsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mahmut ile Meryem
2010 Neke druge price
2007 Lovci stínů
2004 D'Artagnanova dcera (TV film)

TV seriály

2012 Hra o trůny (TV seriál)
Duch Harrenhalu (S02E05)
Pohřešovaný (TV seriál)
2008 Stipe u gostima (TV seriál)
2007 Ne daj se, Nina! (TV seriál)
2006 Bibin svijet (TV seriál)
2005 Ljubav u zaledju (TV seriál)

Dokumentární

2007 Zagorka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace