foto

Adhir Kalyan

  • nar. 4.8.1983 (37 let)
    Durban, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Nice Girl Like You
Chemical Hearts
2015 Policajt ze sámošky 2
2014 Buttwhistle
2011 Hlavně nezávazně
2010 High School
2009 Loudilové
Lítám v tom
Mládí v hajzlu
Policajt ze sámošky

TV seriály

2018 Arrested Development (TV seriál)
An Old Start (S05E04)
2017 I Love Dick (TV seriál)
Cowboys and Nomads (E08)
This Is Not a Love Letter (E06)
Ilinx (E04)
další epizody (6)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Svědomí (E11)
Osobní záležitost (E10)
Druhý vzkříšený (E09)
další epizody (11)
2013 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
100th (S07E13)
A Wee Problem (S07E12)
Timmy Quits (S07E11)
další epizody (13)
2012 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Audrey's Shower (S06E15)
Goodbye Dolly (S06E14)
Meat Wars (S06E13)
další epizody (8)
2011 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
The Chair (S06E07)
Cheating (S06E06)
Shy Dial (S06E05)
další epizody (19)
2010 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Little Bummer Boy (S05E12)
Refusing to Budget (S05E11)
Fun Run (S05E10)
další epizody (25)
2009 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
May Divorce Be with You (S03E11)
Family Style (S03E10)
The Challenge (S03E09)
další epizody (6)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Ricky Wells (S05E18)
Gene Shelly (S05E16)
Ronnie Chase (S05E15)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
1999 Holby City (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky